Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Canon 90EX Speedlite vaku EOS M-hez

  Canon 90EX Speedlite vaku EOS M-hez
  38 890 Ft38890
  Vékony, zsebre tehető kialakítás – az EOS M fényképezőgép ideális kísérője

  A Canon Speedlite90EX, ez az EOS M fényképezőgépekhez tervezett kompakt vaku mindössze 50 grammot nyom (elemek nélkül), helytakarékos kialakításának köszönhetően pedig a legapróbb fotóstáskában is elfér.

  Gyönyörűen megvilágított portrék és beltéri jelenetek

  A különösen nagy látószögű objektívekhez ideális Speedlite 90EX pont a megfelelő megvilágítást biztosítja remek portrék, kiváló beltéri jelenetek és csoportképek készítéséhez.

  Nagy teljesítmény kompakt vázban

  Aprócska mérete ellenére a Speedlite90EX vakut majd szétveti az erő, és 9-es (m, ISO100) maximális kulcsszámával ideális a sötét és éjszakai jelenetek, például bulik vagy esti grillpartik megörökítéséhez. Kiválóan alkalmas ezenkívül a szabadtéri témák derítéssel való fotózásához, amikor a nap Ön mögött van.

  Fedezze fel a megvilágításban rejlő kreativitást

  A beépített vezeték nélküli főegység funkciónak köszönhetően a Speedlite90EX számtalan kreatív megvilágítási lehetőséget kínál. Fő vakuegységként beltérben akár 7 méterről, vezeték nélkül is vezérelhető vele több, három csoportba rendezett, beépített segédvaku funkcióval rendelkező vaku, például Speedlite 270EX II.

  Gyors, diszkrét és teljesen automatikus vakuzás

  Ha gyorsan és észrevétlenül szeretne sorozatfelvételt készíteni, a Speedlite90EX mindig tettre kész. Az újratöltés csendes és gyors - mindössze 5,5 másodpercet kell várni a következő felvételig. Ezenkívül kompatibilis az EOS M és egyéb EOS digitális tükörreflexes fényképezőgépek automatikus vakumérési rendszerével, így minden helyzetben biztosított a teljesen automatikus és pontos vakuexpozíció.

  Szinte bárhol beszerezhető AAA elemekkel működik

  Annak érdekében, hogy a működő vakuegység minél kisebb és minél könnyebb, a Speedlite90EX használata pedig minél kényelmesebb legyen, a tápellátásról két darab azonnal használható AAA/LR03 elem (akár Ni-MH, akár lítium) gondoskodik.
  • Cikkszám
   CANON90
  Webáruház készítés