Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 7x50 IF HP WP Tropical J távcső

  Nikon 7x50 IF HP WP Tropical J távcső
  266 990 Ft266990

  Profi hajósok állandó útitársa Csúcsteljesítmény hajózásnál - a Nikon távcsövekkel megoldott. A Marine termékskála minden tagja kiváló, éles, ragyogó képet ad. Tömítőgyűrűvel és nitrogéngáz túlnyomással érik el a víz- és páramentességet, a hőmérséklet-változás hatását, ideálissá téve őket hajózási használatra. Néhány modellt még iránytűvel is elláttak, segítve az iránytartást. A Nikon vízmentes, időjárásálló távcsöveinek teljesítményében mindenkor megbízhat.

  Vízálló (5 m-es mélységig és 5 percig), tömítőgyűrű és nitrogéngáz biztosítja a páramentességetNagy betekintési távolság a tiszta, éles látómezőhözNagy objektív átmérő a világos látómező érdekébenKülön beszerezhető állványadapter segítségével állványra rögzíthetőPolarizációs szűrő (külön beszerezhető) Kiszűri a víz vagy üvegfelület okozta reflexiótKürt alakú gumi szemkagyló (külön beszerezhető) A még jobb látás érdekében nem engedi be a fényt a szemlencsébe. A kényelmes gumiszemkagyló lágyan simul arcához, különösen erős napsütéses napokon megfelelő a vízen, illetve más rendkívüli körülmény esetén.

  Nagyítás: 7x
  • Cikkszám
   BAA191EA
  Webáruház készítés