Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Samyang 500mm F/8 IF MC tükörobjektív T2 bajonettes fényképezőgépekhez

  Samyang 500mm F/8 IF MC tükörobjektív T2 bajonettes fényképezőgépekhez
  44 890 Ft44890

  Az objektív T-menetben végződik, T2 adapterrel különböző márkájú tükörreflexes gépekhez univerzálisan illeszthető. A T2 adapter nem tartozéka az objektívnek, a megfelelő típus a kapcsolódó termékek közül egyszerűen kiválasztható.

  Amikor igazán nagy távolságban lévő témát kívánunk olyan részletekkel fotózni, mintha a valóságban sokkal közelebb lennénk, nincs más választásunk, mint nagy gyújtótávolságú objektívet használni. A Samyang 500 milliméteres tükör objektív nagyszerű eszköz ehhez. Lencséi kiválói optikai üvegből készültek. A minél nagyobb fényerő és a tiszta rajzolat érdekében valamennyi üvegfelület többszörös tükröződésgátló réteggel van ellátva. Az teleobjektív átgondolt kialakítása miatt gyorsan és kényelmesen használható.

  A tükör objektívek egyik nagy előnye, hogy súlyuk lényegesen kisebb, mint a csupán lencsékből álló társaiké. Nem mindegy, hogy egyéb felszerelésünkkel együtt milyen súlyú lencséket viszünk magunkkal.

  A kézi fókuszálás nagy pontosságú, szelektív élességállítást tesz lehetővé, a téma fotózása alatt könnyű megtartani a beállított élességi pontot.

  A Samyang 500mm f/8 MC tükör objektívet természet-, csillagászati fotózáshoz és más nagy távolságban lévő témák fotózásához ajánljuk, használatuk során előtérbe kerül a kreativitás, a fantázia, az intuíció. A manuális fókuszálás közelebb viszi a fotógráfust a szakma gyökereihez.

  Az objektívhez 3db hátsó szűrő is tartozik:

  sky light
  ND-2x
  ND-4x
  • Cikkszám
   796-SAY022
  Webáruház készítés