Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM

  Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
  139 890 Ft139890
  • Funkciók

   •Sokoldalú, 18–135 mm-es zoomtartomány – a tökéletes útitárs. •Egyenletes, halk STM fókuszálás a kompatibilis fényképezőgépekkel történő videokészítés közben.

   •Dinamikus képstabilizátor a zökkenőmentes videorögzítésért.

   •Gyors autofókusz, állandó kézi fókusz lehetőséggel.

   •Minimális fókusztávolsága 0,39 m.

   Univerzális STM zoom az EF-S bajonettel rendelkező EOS fényképezőgépek tulajdonosainak videók és állóképek készítéséhez. Sokoldalú, nagy teljesítményű zoomEz a kompakt, sokoldalú objektív számos téma fényképezésére alkalmas és az utazásai megörökítésére is kiváló. A 18–135 mm-es zoomtartomány ugyanakkora látószöget biztosít, mint a teljes képmezős fényképezőgépen egy 29–216 mm-es objektív.Videók készítése AF funkcióval az STM technológia alkalmazásávalA Movie Servo AF az STM léptetőmotoros technológiának köszönhetően egyenletesen és halkan fókuszál a kompatibilis fényképezőgépekkel történő videofelvétel közben.Képstabilizátor videofelvételek és állóképek készítéséhezA Dinamikus képstabilizátor megszünteti a remegést és a kameramozgást videofelvétel készítése közben. A képstabilizációs technológia lehetővé teszi, hogy vaku vagy állvány nélkül fényképezhessen gyenge fényviszonyok között is. A megszokottnál akár négy fokozattal hosszabb záridővel is fényképezhet a fényképezőgép elmozdulásából adódó elmosódás veszélye nélkül.Nagy sebességű autofókuszA gyors autofókusz gyorsan és pontosan fókuszál a témára. Bármikor átválthat kézi üzemmódra a fókuszmód megváltoztatása nélkül.Kerüljön közel a témáhozAkár 0,39 m-ről is készíthet makrófelvételeket – csak válasszon ki egy zoombeállítást és fókuszáljon a témára.

  • Cikkszám
   750-6097B005AA
  Webáruház készítés