Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 1 Nikkor 6.7-13mm F/3.5-5.6 objektív

  Nikon 1 Nikkor 6.7-13mm F/3.5-5.6 objektív
  149 900 Ft149900

  • Az első, Nikon 1-rendszerhez készített rendkívül nagy látószögű objektívvel a téma közelről is teljes egészében elfér a képen.A többi 1NIKKOR objektívhez hasonlóan ez a modell is a hordozhatóság, a teljesítmény, a sebesség és a minőség tökéletes egyensúlyát kínálja. A 6,7mm-es minimális gyújtótávolsággal rendelkező objektív ideális látványos tájképek méreteinek kihangsúlyozására, az egész család megörökítésére egyetlen képen, és különösen alkalmas szép belső terek gyönyörű, éles képeken történő megörökítésére.Ez a kisméretű, könnyű objektív remek kiegészítése lesz az ön Nikon 1-rendszerének is.

   CX-formátumú, rendkívül nagy látószögű zoom objektív: 6,7–13 mm-es gyújtótávolság-tartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: kb. 18–35 mm) és 100°-os látószög.

   Rázkódáscsökkentő (VR) rendszer: rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé, mert kiküszöböli a kép elmosódását, és ezáltal élesebb fényképeket és stabilabb videót készít.

   Nikon 1 fényképezőgéphez használható 1-bajonettre optimalizált optika a teljes képterületen kiváló élességet kínál. Az aszferikus lencsetag és ED üvegelem biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.

   Behúzható objektív mechanizmus: behúzhatja a használaton kívüli objektívet, így a remek hordozhatóság még inkább garantált.

   Zökkenőmentes rekeszmechanika: még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.

   Stílusos, kisméretű dizájn: a remek minőségű fémház eleganciát kölcsönöz az objektívnek.

   Első és hátsó objektívsapka: mellékelt tartozék.

   Bajonettzáras objektív fényellenző: mellékelt tartozék. Az objektív fényellenző csökkenti az objektívbe jutó nem kívánt fény mennyiségét, és minimalizálja a tükröződéseket, ezáltal nagyobb kontrasztú és színtelítettségű képeket készít.

   Kapható színek: az objektív ezüst és fekete színben kapható.
  • Cikkszám
   740-JVA706DB
  Webáruház készítés