Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 1 NIKKOR VR 10-100mm f/4.0-5.6

  Nikon 1 NIKKOR VR 10-100mm f/4.0-5.6
  157 900 Ft157900

  • MŰSZAKI ADATOK

   A sokoldalú és remekül hordozható 1 NIKKOR VR 10–100 mm objektív a közeli portréfelvételektől kezdve a távolról készített sportfotókig mindenre alkalmasGyújtótávolsága 10–100 mm, maximális rekesze f/4,0–5,6. Rázkódáscsökkentő funkciója pedig borotvaéles fényképeket és rázkódásmentes videofelvételeket biztosít.Ez a stílusos és kompakt, remek minőségű fémházzal rendelkező, nélkülözhetetlen általános objektív önnek is minden alkalommal örömet szerez majd.

   Kisméretű, CX-formátumú, nagy teljesítményű zoom objektív: 10–100 mm gyújtótávolság-tartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 27–270 mm).

   Rázkódáscsökkentő rendszer: rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé, mert kiküszöböli a kép elmosódását, és ezáltal élesebb fényképeket és stabilabb videót készít.

   Nikon 1 fényképezőgéphez használható 1-bajonettre optimalizált optika a teljes képterületen kiváló élességet kínál. Az aszferikus lencsetag és ED üvegelem biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.

   Behúzható objektív mechanizmus: behúzhatja a használaton kívüli objektívet, így a remek hordozhatóság még inkább garantált.

   Zökkenőmentes rekeszmechanika: még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.

   Stílusos, kisméretű dizájn: a remek minőségű fémház eleganciát kölcsönöz az objektívnek.

   Első és hátsó objektívsapka: mellékelt tartozék.

   Bajonettzáras objektív fényellenző: a külön megvásárolható HB-N106 bajonettzáras objektív fényellenző csökkenti az objektívbe jutó nem kívánt fény mennyiségét, és minimalizálja a tükröződéseket, ezáltal nagyobb kontrasztú és színtelítettségű képeket készít.

   Kapható színek: az objektív fekete, ezüst és fehér színben kapható.
  • Cikkszám
   740-JVA705DA
  Webáruház készítés