Új jelszó kérése

Kosár

A kosár üres

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Hírlevél

Fizetési megoldás

Termék részletekNikon 1 Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6 objektív

Nikon 1 Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6 objektív
56 900 Ft56900

 • MŰSZAKI ADATOK

  A karcsú, és nagyon kényelmes 1 NIKKOR 2,5x zoom objektívvel mindig felkészülten várhatja a különleges pillanatokat.

  A 11–27,5mm-es gyújtótávolság-tartomány könnyedén lefedi a legtöbb gyakori fényképezési helyzetet, a szuperkarcsú kialakítás révén pedig az objektív a fényképezőgépen tartható, amely még így is elfér a zsebében vagy táskájában. Amikor tehát elérkezik a várva várt fotós – vagy videós – pillanat, akkor ön egy szempillantás alatt tettre kész lehet. Csak forgassa el az objektívet a fényképezőgép bekapcsolásához, vagy húzza be a kikapcsoláshoz.

  Szuperkarcsú és könnyű, CX-formátumú, 2,5x zoom objektív.

  11–27,5 mm-es zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 30–74mm): lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.

  Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika: ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.

  Behúzható objektív mechanizmus: remek hordozhatóságot biztosít. A zoomgyűrű elforgatásával kapcsolhatja be a fényképezőgépet. A fényképezőgép kikapcsolásához egyszerűen húzza be az objektívet.

  Stílusos külső kialakítás: a fémgyűrűk eleganciát kölcsönöznek, a keskenyedő kialakítás miatt az objektív kisméretű lehet.

  Zökkenőmentes rekeszmechanika: még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.

  Motoros élességállítás: a vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.

  Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.

  Külön megvásárolható tartozékok: felcsavarható objektív fényellenző (HN-N102), 40,5 mm-es felcsavarható szűrők és objektívtok (CL-N101).

  Kapható színek: ez az objektív fekete és fehér színben kapható (önálló vásárlás esetén). Egyes színvariációk meghatározott fényképezőgép + szett kombinációkban kaphatók.
 • Cikkszám
  740-JVA704DA
Webáruház készítés