Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 1 Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6 objektív

  Nikon 1 Nikkor 11-27.5mm f/3.5-5.6 objektív
  56 900 Ft56900

  • MŰSZAKI ADATOK

   A karcsú, és nagyon kényelmes 1 NIKKOR 2,5x zoom objektívvel mindig felkészülten várhatja a különleges pillanatokat.

   A 11–27,5mm-es gyújtótávolság-tartomány könnyedén lefedi a legtöbb gyakori fényképezési helyzetet, a szuperkarcsú kialakítás révén pedig az objektív a fényképezőgépen tartható, amely még így is elfér a zsebében vagy táskájában. Amikor tehát elérkezik a várva várt fotós – vagy videós – pillanat, akkor ön egy szempillantás alatt tettre kész lehet. Csak forgassa el az objektívet a fényképezőgép bekapcsolásához, vagy húzza be a kikapcsoláshoz.

   Szuperkarcsú és könnyű, CX-formátumú, 2,5x zoom objektív.

   11–27,5 mm-es zoomtartomány (35 mm-es formátumban kifejezve: 30–74mm): lefedi a leggyakrabban használt gyújtótávolságokat.

   Nikon 1-bajonettel való használatra optimalizált optika: ED üveg és aszferikus lencsetagok biztosítják a kiváló felbontást és kontrasztot.

   Behúzható objektív mechanizmus: remek hordozhatóságot biztosít. A zoomgyűrű elforgatásával kapcsolhatja be a fényképezőgépet. A fényképezőgép kikapcsolásához egyszerűen húzza be az objektívet.

   Stílusos külső kialakítás: a fémgyűrűk eleganciát kölcsönöznek, a keskenyedő kialakítás miatt az objektív kisméretű lehet.

   Zökkenőmentes rekeszmechanika: még videofelvétel közben is egyenletesen lágyíthatja el a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.

   Motoros élességállítás: a vázon található kezelőszerveken keresztüli kézi élességállítást tesz lehetővé.

   Első és hátsó objektívsapkát tartalmaz.

   Külön megvásárolható tartozékok: felcsavarható objektív fényellenző (HN-N102), 40,5 mm-es felcsavarható szűrők és objektívtok (CL-N101).

   Kapható színek: ez az objektív fekete és fehér színben kapható (önálló vásárlás esetén). Egyes színvariációk meghatározott fényképezőgép + szett kombinációkban kaphatók.
  • Cikkszám
   740-JVA704DA
  Webáruház készítés