Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 55-200mm f/4-5.6G AF-S VR DX IF ED objektív

  Nikon 55-200mm f/4-5.6G AF-S VR DX IF ED objektív
  94 900 Ft94900
  • Mindenki számára elérhető, rázkódáscsökkentő funkcióval

   A Nikon ma bejelentette az AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200 mm f/4-5,6G IF-ED objektívet. A kiváló minőségű, kisméretű DX objektív zoomja 3,6x-es, és kifejezetten a Nikon piacvezető D80 és D40/D40x fényképezőgépeivel való használatra tervezték. Az AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200 mm f/4-5,6G IF-ED elérhető árú belépő szintű objektív, amely rendelkezik a Nikon csúcstechnológiájú rázkódáscsökkentő rendszerével, valamint az exkluzív Silent Wave Motorral, amely gyorsan, pontosan és rendkívül halkan állít élességet.

   A fényképezőgépgyártás technológiai éllovasaként számon tartott Nikon folyamatosan azon dolgozik, hogy a fotósok számára képzettségüktől függetlenül kiváló fényképek készítését tegye lehetővé.

   Az objektív optikáját a Nikon DX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépeivel való használatra tervezték. A kis mérete ellenére nagy teljesítményű objektív képszöge 35 mm-es formátumban kifejezve egy 82,5–300 mm-es teleobjektív képszögével egyenlő, így a fotós az olyan távoli témákat is megörökítheti, amelyekhez nem tud közelebb menni.

   A Nikon rázkódáscsökkentő funkciója kiegyenlíti a fényképezőgép rázkódását, ezáltal élesebb, tisztább fényképeket készít bizonytalan helyzetekben vagy gyenge fényben.

   Az objektív további fantasztikus alkotóelemei a Nikon ED-üveglencse és az aszférikus lencsetagok, amelyek nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak, miközben a minimálisra csökkentik a kromatikus eltérést, az asztigmatizmust, valamint az egyéb torzításokat.
  • Cikkszám
   740-JAA798DA
  Webáruház készítés