Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 85mm f/3.5G AF-S DX MICRO NIKKOR ED VR objektív

  Nikon 85mm f/3.5G AF-S DX MICRO NIKKOR ED VR objektív
  159 900 Ft159900

  MŰSZAKI ADATOK

  Kisméretű és kis tömegű, kiváló minőségű optikával rendelkező, DX-formátumú makróobjektív. Az objektív a Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszerével van felszerelve. Stabil képet állít elő mind az érzékelőn, mind a keresőben, ezáltal rugalmasabb kézi fotózást tesz lehetővé. Az 1:1 leképezési arány jóvoltából életnagyságú közeli felvételeken örökíthetők meg a rendkívül finom részletek és textúrák. A Silent Wave Motor által biztosított, finom élességállítás és a belső élességállítási rendszer révén ezzel az objektívvel igazán közel kerülhet a témához. Ez a kényelmesen kezelhető objektív kiváló lehetőséget biztosít a közeli fényképezés világának felfedezéséhez.

  - Kisméretű és kis tömegű, DX-formátumú 85 mm-es makróobjektív (35 mm-es formátumban kifejezve kb. 127,5 mm-nek felel meg).

  - 1:1 leképezési arány, élethű közeli képek.

  - Legkisebb fókusztávolság: 0,286 m.

  - Az ED (extra alacsony szórású) üveg éles képeket készít.

  - A második generációs rázkódáscsökkentő stabilizációs rendszernek (VR II) köszönhetően négy lépésközzel hosszabb záridővel is fényképezhet.

  - SWM (Silent Wave Motor) a gyors és pontos automatikus élességállításhoz.

  - Az IF (belső élességállítás) kialakítás miatt az objektív hosszúsága nem változik.

  - A nem elforduló első elem jóvoltából használhatók az objektívre szerelhető vakutartozékok.

  • Cikkszám
   740-JAA637DA
  Webáruház készítés