Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 60mm f/2.8G AF-S MICRO-NIKKOR objektív

  Nikon 60mm f/2.8G AF-S MICRO-NIKKOR objektív
  179 900 Ft179900
  MŰSZAKI ADATOK

  A Nikon exkluzív Nano Crystal Coat bevonata és az ED üvegelemek révén az objektív optikai minősége kiemelkedő; a szellemképek, a tükröződések és a színeltérés előfordulásának lehetősége minimális. Az AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2.8G ED objektív kisméretű és könnyen kezelhető, továbbá belső élességállítási rendszerrel (IR) van felszerelve, és az első eleme nem forog; ezáltal lehetővé válik különféle tartozékok, például az SB-R1C1 vezérlővel ellátott makrovaku szett használata.

  A kilenclamellás, kerekített írisz puhán, természetesen mossa el az élességen kívüli képterületeket, a két aszférikus lencsetagot alkalmazó, egyedi optikai design jóvoltából pedig minimálisra csökkent a különféle torzítások lehetősége.

  A fotósok számára jó hír az AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED kis mérete és tömege, valamint az f/2,8-tól f/32-ig terjedő, széles rekesztartománya. Az AF-S Micro NIKKOR 60mm f/2.8G ED mérete mindössze 73 x 89mm, tömege pedig 425gramm.
  • Cikkszám
   740-JAA632DB
  Webáruház készítés