Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon 16mm f/2.8D AF Fisheye-Nikkor objektív

  Nikon 16mm f/2.8D AF Fisheye-Nikkor objektív
  244 900 Ft244900

  MŰSZAKI ADATOK

  A teljes képet kitöltő halszemoptika megdöbbentően látványos képeket eredményez.

  - 180 fokos látószöggel rendelkező, teljes képet rajzoló halszemobjektív

  - A közelfényképezést korrigáló (CRC) rendszer biztosítja a tökéletes teljesítményt mind a közeli mind a távoli tartományokban

  - Élességállítás már 25cm-től

  - Nikon digitális tükörreflexes gépeknél 107 fokos a látószög

  - Mellékelt fényellenző és objektívsapka

  AI-S Automatikus blendevezérlés mechanikusan. AI-P Automatikus blendevezérlés elektronikusan. AF Autofókusz a vázba épített motor használatával. AF-S Silent Wave Motor: csendes, precíziós, objektívbe épített autofókusz motor. VR Vibration Reduction: a Nikon optikai képstabilizátora. ED Extra-low Dispersion vagy Super ED lencsék. Alacsony színszórású üveglencsék, korrigálják a kromatikus aberrációt és helyes színvisszaadást garantálnak. IF Internal Focus: belsô élességállítású optika, működés közben nem mozdul el a frontlencse, így könnyebben használhatunk polárszűrôket és a képkivágáshoz alkalmazkodó napellenzôt. DX A hagyományos képkockánál kisebb felületű (APS-C) érzékelôt használó fényképezôgépekhez tervezett objektívek. Hagyományos filmes, illetve full frame gépeken nem ajánlott a használatuk. D Az objektív fókuszálás közben, az élesre állított téma távolságáról ad tájékoztatást a gépváznak, ami így pontosabb vakuvezérlést tud biztosítani. G Az ilyen jelölésű objektíveknek nincsen blendegyűrűje, itt a vezérlés csak a gépvázról végezhetô (ezért az ilyen objektívek nem használhatóak számos régi filmes vázon).

  • Cikkszám
   740-JAA626DA
  Webáruház készítés