Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Nikon AF-S 28mm F/1.8 G objektív

  Nikon AF-S 28mm F/1.8 G objektív
  214 900 Ft214900
  • Széleskörű vonzerő

   A gyors és kompakt AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G remek választás azoknak a fotósoknak, akik széles szögű képeket szeretnének készíteni, és a maximumot szeretnék kihozni a nagy felbontású D-SLR fényképezőgépekből. A 28mm-es gyújtótávolság ideális, ha szűkös helyen szeretnénk fényképezni vagy lélegzetelállító tájképeket szeretnénk felvenni, illetve ha város- és utcaképeket szeretnénk megörökíteni. A nagy, f/1.8 értékű rekesz kevés fényben is éles képeket biztosít. Tökéletes egyensúlyt ér el élesség és elmosódottság között, így a témákat gyönyörűen kiemeli. A gyors rekesz fényes keresőképpel párosul.
   Széleskörű előnyök

   Az új optikakialakítással készített AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G éles, szép rajzolatú állóképekkel és videókkal támogatja a modern D-SLR fényképezőgépek egyre növekvő felbontását. A két aszferikus objektívelem eredményesen minimalizálja a széles látószögből fakadó aberrációt és torzulást. A Nikon egyedi nanokristály-bevonata csökkenti a szellemképet és a becsillanást, míg a Silent Wave Motor (SWM) halk és pontos automatikus élességállítást eredményez.
   Kompakt és tartós
   Az időjárásálló és mindössze 330g tömegű AF-S NIKKOR 28mm f/1.8G masszív, egyben könnyű és kompakt eszköz, amely bármely táskában elfér. Kompatibilis a Nikon FX formátumú D-SLR fényképezőgépeivel. A Nikon DX formátumú rendszerekkel használva 42mm-nek felel meg a gyújtótávolsága, és teljesen kompatibilis az olyan belépőszintű D-SLR rendszerekkel, amelyekben nincs beépített motor az automatikus élességállításhoz.
  • Cikkszám
   740-JAA135DA
  Webáruház készítés