Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Termék részletek  Canon Macro Twin Lite MT-24EX körvaku

  Canon Macro Twin Lite MT-24EX körvaku
  289 890 Ft289890
  Makró ikervaku a makrófotózás specialistáinak

  Automata vakufénymérés

  Az összes EOS digitális SLR fényképezőgéppel kompatibilis MT-24EX Macro Twin Lite teljesen automata E-TTL II vaku fénymérést biztosít, mely minden helyzetben pontos vakuexpozíciót tesz lehetővé. Mindkét vakufej 12-es kulcsszámú, együttesen 24-es kulcsszámnak megfelelő hatásfokot eredményeznek. Ez elegendő vakuerőt eredményez még jelentős nagyítás esetén is.

  Arányvezérlés

  A vakufejek vezérelhetők együtt és egymástól függetlenül is, teret engedve a kreativitásnak. A két vakufej közti arányvezérlés hat fokozatú skálán állítható, melynek segítségével komplex fényhatások teremthetőek. Kerek bajonettzár* teszi lehetővé, hogy az ikervaku objektív körüli forgatásával a fény alulról, felülről, vagy bármely oldalról érkezzen. Vegye le a két vakufejet a rögzítőgyűrűről és helyezze fel őket külön, ezzel növelve a fény irányíthatóságát és a összetettségét.

  Vezeték nélküli fővaku

  A vezeték nélküli fővaku használható a távoli EX-sorozatú Speedlite egységek kezeléséhez. Egy harmadik, egy vagy több segéd Speedlite vakut tartalmazó fényforrás csoport irányítása segítségével hatékonyabban megvilágíthatóak a téma egyéb területei is, mint például a háttér.

  Fókuszfények

  Jelentős mértékű nagyítás használata megnehezítheti a fókuszálást. Mindkét fejen fókuszfény biztosít témamegvilágítást a manuális fókuszálás megkönnyítéséhez. Két különböző modellvillanófény-beállítás teszi lehetővé, hogy stroboszkóp elővakuzást végezzen a mélységélesség-előnézet gombbal. Az alapbeállítás olyan erővel süti ki a két csövet, hogy lehetővé tegye annak megállapítását, hogy hová fognak majd esni az árnyékok.

  Áramellátás

  A 4 db AA elemmel, vagy CP-E4-hez hasonló külső akkumulátorral működő MT-24EX típus könnyű és hordozható. Az AA elemek gyors újratöltést biztosítanak, így nem kell várakozni két exponálás között.

  Egyedi funkciók

  A kilenc egyedi funkciónak köszönhetően az MR-14EX egyéni igényekhez illeszthető.

  * Az EF 180 mm f/3,5L Macro USM lencséhez 72C Macro Lite adapter szükséges valamint az EF 100 mm f/2,8L Macro IS USM objektívhez a 67C Macro Lite adapter szükséges.
  • Cikkszám
   2357A003AA
  Webáruház készítés