Új jelszó kérése

Árgarancia

Amennyiben más helyen - hivatalos magyar forgalmazónál - kedvezőbb áron találja meg a kívánt terméket, jelezze, mert versenyezni szeretnénk Önért!

Kategóriák

  Hírlevél

  Fizetési megoldás

  Yukon éjjellátók

  Fő kategória >Távcsövek >Yukon éjjellátók

  "Az 1994-ben létesült cég az optikai és elektronikai tapasztalatokat ötvözve vált a távcsövek és különleges optikai érzékelő készülékek, kiegészítők egyik legismertebb gyártójává. A YUKON márka igazi erősségét a multinacionálisan szervezett tudásbázis, gyártási és kereskedelmi részlegek jelentik. A litvániai központú Yukon Advanced Optics Worldwide világviszonylatban az első generációs éjjellátó távcsövek legnagyobb fejlesztője és gyártója. A cég vezető a kutatás és fejlesztés területén is, a CF Super Gen rendszer kizárólagos gyártója.

  A YUKON a binokuláris távcsövektől egészen a hőérzékelős képalkotó rendszerekig képes a piaci igényeket gyorsan és innovatív hozzáállással kielégíteni. Élenjáró a digitális éjjellátó (NV) rendszerek fejlesztésében. A YUKON termékválasztékban a vadászok, természetjárók, biztonsági és védelmi szakemberek egyaránt megtalálják az elvárásaiknak megfelelő távcsöveket, éjjellátókat, sőt még a digitális képrögzítéshez használható kiegészítőket is. A YUKON spektívek, keresőtávcsövek, éjjellátók a kiváló optikai minőség mellett korszerű formával, a felhasználás körülményeinek megfelelő kialakítással is rendelkeznek."

   


  22 termék
  Éjjellátó
  12 termék
  Kiegészítők

  Webáruház készítés